Școala Gimnazială „Constantin Blănaru”
Cornu Luncii​

Anunț selecție experți proiect PNRAS

Școala Gimnazială Constantin Blănaru, Cornu Luncii, județul Suceava (beneficiar) anunță demararea procedurii de selecție a unui număr de 11 posturi de experți, în afara organigramei Școlii Gimnaziale Constantin Blănaru, Cornu Luncii, județul Suceava pentru implementarea proiectului PNRAS: „Prevenirea și reducerea părăsirii timpurii a școlii la nivelul unității de Școala Gimnazială Constantin Blănaru, Cornu Luncii, județul Suceava proiect finanțat Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15. Educație, Investiția I4. Sprijinirea unităților de învățământ cu risc ridicat de abandon – cod F-PNRAS-2-2023-0567.

INFORMAȚII PROIECT

SOLICITANT: Școala Gimnazială ”Constantin Blănaru” Cornu Luncii, județul Suceava

OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI

Obiectivul de bază al proiectului este reprezentat de prevenirea abandonului școlar și reducerea părăsirii timpurii a școlii și, implicit, creșterea ratei de tranziție de la învățământul secundar inferior — gimnazial la învățământul secundar superior — liceu sau învățământ profesional și tehnic.

DURATA DE IMPLEMENTARE PROIECT: 26 luni
BUGET PROIECT: 984.216,80 LEI

OBIECTUL ANUNȚULUI DE SELECȚIE

Școala Gimnazială ”Constantin Blănaru” Cornu Luncii, județul Suceava organizează selecție pentru angajarea unui număr de 11 experți (pe perioadă determinată) în cadrul proiectului cu titlul PNRAS Școala Gimnazială ”Constantin Blănaru” Cornu Luncii, proiect finanțat prin Programul Național de reducere a abandonului școlar – cod F-PNRAS-2-2023-0567.

În vederea selecției, Școala Gimnazială Constantin Blănaru va selecta și contracta experți potrivit datelor de mai jos, activitatea pe proiect desfășurându-se în intervalul orar 14-16 în funcție de numărul de ore.

Mai multe detalii găsiți aici.

Foto: Freepik

Comentariile sunt închise.