Școala Gimnazială „Constantin Blănaru”
Cornu Luncii​

Premii

Povestea unei fântâni

Elevele Ștefania Arsinte și Andra Țurcanu din clasa a V-a B au participat la sfârșitul anului școlar 2022-2023 la Concursul Interjudețean Povestea unei fântâni, ediția a VII-a, unde au obținut Premiul I, respectiv Premiul II.

Felicitări!

Olimpiada Meșteșuguri bucovinene

În data de 20.05.2023 a avut loc etapa județeană a acestei olimpiade, la Suceava. Școala noastră a fost reprezentată patru eleve din clasa a VII. S-au obținut:

  • Gabriela Lupașcu: Premiul I, secțiunea Pictură naivă;
  • Andreea Grigoraș: Premiul II, secțiunea Pictură naivă;
  • Andreea Jitaru: Premiul II, secțiunea Confecționare podoabe;
  • Denisa Carpiuc, Premiul III, secțiunea Cusut/brodat.

Felicitări!

”Numai poetul…” 2023

Centrul Cultural ”Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni a fost gazda Concursul Interjudețean ”Numai poetul…”, etapa 4 februarie 2023, organizat de Școala Gimnazială ”Ioan Ciurea” Fălticeni. Aici s-au întâlnit reprezentanții celor 23 de școli înscrise, fizic și on-line. Echipa școlii noastre a fost formată din cinci eleve din clasele V-VII, fiind îndrumate de doamna profesor de limba și literatura română Maria Verdeș. Activitatea concursului a fost densă și a presupus derularea și jurizarea celor trei secțiuni: teoretică, de recitare și desen.  Elevele noastre au obținut Premiul III la secțiunea recitare – Ștefania Arsinte (clasa a V-a B), Mențiune la secțiunea teoretică – Kristina Mihaela Iordache (clasa a VII-a B), Delia Roberta Stan (clasa a VI-a B), Andra Ștefania Țurcanu (clasa a V-a B) și Diplomă de participare la secțiunea desen – Ilaria Cora (clasa a V-a A). Toți participanții au așteptat cu emoții premierea, fiecare dintre ei fiind recompensați cu cărți și dulciuri.

Felicitări!

Cupa Unirii la rugby-tag

Sala Sporturilor din Putna a găzduit prima competiție sportivă interșcolară din acest an. Peste 100 de elevi și profesori pasionați de jocul cu balonul oval s-au întrecut la trei categorii de vârstă: clasele preg-II, III-IV și VII-VIII. Pe lângă micii sportivi din Putna, au fost prezenți și cei de la școlile din Bucșoaia, Cornu Luncii și Capu Codrului. Spectacolul sportiv a fost total, iar elevii au fost răsplătiți cu diplome medalii și cupe!

Elevii școlii noastre au obținut locul I la categoria clasa pregătitoare-clasa a II-a.

Felicitări profesorilor și elevilor!

Sfârșit de an școlar 2020-2021

Premii la Concursul Regional ”Mari români”

Pe 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic ”Simion Mehedinți”, s-a desfășurat Concursul Regional ”Mari români”, Ediția a V-a. La acest concurs au participat și două eleve din clasa a IV-a de la Școala Gimnazială ”Constantin Blănaru” Cornu Luncii, sub coordonarea doamnei profesor Maria Verdeș. Pavăl Cezara Maria și Pintilie Diana Andreea au pregătit lucrări pentru secțiunea desene, colaje, picturi, grafică despre personalități locale, istoria și patrimoniul local, acestea fiind premiate cu Mențiune și Diplomă de participare.

Felicitări!

Certificat European de Calitate

Şcoala Gimnazială Cornu Luncii a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning „Let’s learn English together!”, propus și desfășurat de către doamna profesor de limba engleză Acatrinei Irina Roxana. Astfel, eforturile celor implicați au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european.

Proiectul „Let’s learn English together!” va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net.

Felicitari!

Premiul I concurs de fotografie

Premiul I pentru doamna prof. în înv. primar Maria Verdeș la Concursul județean de fotografie ”Cultură. Copilărie. Comunitate”, ediția 2018. Cadrul didactic a aplicat metode, procedee și tehnici de predare inovatoare de lucru cu școlarii mici și a participat cu o lucrare proprie prin care a dovedit cele de mai sus și prin intermediul căreia a reușit să mediatizeze la nivel județean activitățile de tip outdoor desfășurate la nivel de clasă I.

Felicitări!

Premiul II concurs de dans modern

Premiul II la Concursul Interjudețean ”Fantezie și talent”, ediția a II-a Izbiceni, 25 mai 2018, pentru formația de dans moder POWER PUFF.

Medalie de bronz rugby

Cinci foști elevi ai Școlii Gimnaziale Cornu Luncii, actuali componenți ai echipei de rugby a Liceului Sportiv Suceava, au obținut medalia de bronz la Campionatului Național de rugby 7 Under 19.

Felicitări Marius Cora, Sebastian Ianuș, Medrihan Anton, Robert Tătar, Tiberiu Solomon!!!

Diplomă de participare concurs de șah

Diplome de participare la Concursul Național de Șah cu participare internațională ”Cupa Vasile Adamachi”, Iași, 17 decembrie 2017, pentru elevii Mădălina Elena Andrieș (clasa a VI-a), Teodor Buta-Marcu (clasa a VI-a) și Daniel Gheorghe Chiticariu (clasa a VII-a).