Școala Gimnazială „Constantin Blănaru”
Cornu Luncii​

Concursuri

Trasee eminesciene

Pe 12 iunie, în sala de festivități a Centrului pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene, din Suceava, a avut loc faza județeană a Concursului de recitare a liricii eminesciene. La acestă etapă au participat cinci elevi din clasa a V-a, coordonați de doamna profesor de limba și literatura română Maria Verdeș. Elevele Ștefania Arsinte, Ilaria Cora și Ecaterina Lăzăroi au primit Mențiune specială și au fost premiate pe 15 iunie la Putna, într-o atmosferă de sărbătoare.

Felicitări tuturor participanților! Cinste premianților!

 

Rugby pentru copii

Sâmbătă, 25 februarie 2023, Asociația județeană de rugby împreună cu Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului au organizat prima etapă de rugby touch din cadrul Trofeului AJR. Echipa școlii noastre condusă de domnul profesor Mihai Coca s-a clasat pe locul II.

Felicitări, băieți!

Numai poetul…

Pe 4 februarie 2023, la Centrul Cultural ”Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni, s-a desfășurat Concursul Interjudețean ”Numai poetul…” organizat de Școala Gimnazială ”Ioan Ciurea” Fălticeni. Aici s-au întâlnit reprezentanții celor 23 de școli înscrise, fizic și on-line. La proba teoretică, școala noastră a fost reprezentată de Kristina Mihaela Iordache (clasa a VII-a B), Delia Roberta Stan (clasa a VI-a B), Andra Ștefania Țurcanu (clasa a V-a B), iar cele artistice, recitare, respectiv desen de elevele Ștefania Arsinte (clasa a V-a B) și Ilaria Cora (clasa a V-a A).

Felicitări!

Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Șah

Pe 21 ianuarie 2023 a avut loc la Școala Gimnazială Băișești faza pe cerc pedagogic a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – categoria Șah. Au participat elevi ai școlilor din Drăgușeni, Valea Moldovei, Budeni, Râșca, Băișești și Cornu Luncii. Școala noastră a fost reprezentată de elevul Andi Tîrzuman, clasa a VII-a A, care a primit mențiune după două partide câștigate din cinci. Andi a ajuns în această etapă după ce a ocupat locul I la faza pe școală, înaintea elevilor Claudiu Ungureanu, clasa a VI-a B, (locul II) și Cosmin Gemănaru, clasa a VIII-a, (locul III).

Felicitări, Andi! Felicitări, iubitori ai sportului minții!

Colind de Crăciun

În data de 17 decembrie 2022, grupul vocal format din elevele Ilaria Cora, Ecaterina Lăzăroi, Giulia Zimbru (clasa a V-a), Elena Coroblean (clasa a VI-a), Federica Triola (clasa a VII-a) și Petruța Lazurcă (clasa a VIII-a), coordonat de doamna profesor Corina Ududec, a participat la Concursul ”Colind de Crăciun”, desfășurat la Shopping City Suceava.

Felicitări!

 

 

Spațiul îți ghidează pașii – Luna poartă către stele

Anul 2020 a fost deschis de către elevii clasei  a III-a, coordonați de doamna prof. Verdeș Maria, prin participarea la concursul de arte plastice din cadrul Simpozionului Național ”Spațiul îți ghidează pașii – Luna poartă către stele”, organizat și desfășurat de către Școala Gimnazială Ciugud și Liceul Teoretic Teiuș în luna ianuarie. Iată premianții noștri:

Cinste lor!

Fantezie și talent

În luna mai, formația de dans modern ”Power Puff”, sub coordonarea doamnei prof. Sveduneac Mirela, a obținut Premiul II la Concursul Interjudețean ”Fantezie și talent” – Ediția a II-a, Izbiceni-Olt.

Felicitări, fetelor!

Cupa Vasile Adamachi la șah

În luna decembrie, 4 elevi ai Școlii Cornu Luncii au participat la Concursul național cu participare internațională „Cupa Vasile Adamachi la șah”, îndrumați fiind de doamna prof. Sveduneac Mirela. La acest concurs desfășurat la Iași s-au înscris 85 de elevi, reprezentanții școlii noastre obținând locul 15.

Felicitari!